Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-08@11:04:24 GMT

میزان اضافه کار کارگران در سال ۹۹ اعلام شد +جدول کامل

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۰۵۹۰۲

میزان اضافه کار کارگران در سال ۹۹ اعلام شد +جدول کامل

محاسبه اضافه کاری بر مبنای مزد یک ساعت کار عادی به اضافه ۴۰ درصد فوق العاده محاسبه می‌شود.

به گزارش پول نیوز، اضافه کاری جزو مواردی است که کارگران در زمان کار خود با آن سر و کار دارند.
 
همچنین یکی از مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد نپرداختن این اضافه کاری یا کم پرداختن آن است که این گزارش به کارگران کمک می‌کند تا از جزئیات قانون اضافه کاری اطلاع داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
طبق مصوبه شورای عالی کار در خصوص دستمزد سال ۹۹، هر کارگر در طول یک ساعت عادی ۸۳ هزار و ۴۶۶ ریال دستمزد دریافت می‌کنند که این میزان در ساعات اضافه کاری برابر با ۱۱۶ هزار و ۸۵۳ ریال است.
 
برابر قانون، هر کاگر باید در طول یک هفته، مدت ۴۴ ساعت به کار اشتغال داشته باشد که البته این ۴۴ ساعت در ۶ روز تقسیم می‌شود و روز جمعه برای کارگران تعطیلی با حقوق محاسبه می‌شود، بنابراین اگر کارگری در طول هفته بیش از ۴۴ ساعت کار کند ما بقیه ساعات با نرخ اضافه کاری به حقوق وی پرداخت می‌شود.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: حقوق اضافه کاری کارگر شورای عالی کار اشتغال اضافه کاری اضافه کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۵۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟ | نگاهی بر روش‌های قیمت‌گذاری

قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟ | نگاهی بر روش‌های قیمت‌گذاری

آیا می‌دانید قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟ به نظر شما چه فاکتورهایی در قیمت‌گذاری انواع پنجره‌ها موثر هستند؟ پنجره‌ها هم‌چون سایر اجزای ساختمان، انواع مختلفی دارند. هر یک از مدل‌های پنجره موجود در بازار با استفاده از متریال مخصوص و روش منحصربه‌فردی تولید می‌شوند؛ از این رو نمی‌توانیم یک قیمت واحد برای مدل‌های مختلف آن در نظر بگیریم. به همین علت در ادامه این راهنما با نحوه قیمت‌گذاری پنجره‌های پرطرفداری نظیر آلومینیومی، دوجداره، یو پی وی سی و ترمال بریک آشنا خواهیم شد. با ما همراه باشید.

قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟

برای این که بدانیم قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، لازم است موارد مختلفی را در نظر داشته باشیم. در ادامه، به بررسی نحوه محاسبه قیمت پنجره‌های آلومینیومی، دو جداره، UPVC و ترمال بریک خواهیم پرداخت:

روش‌های محاسبه قیمت انواع پنجره

روش‌های مختلفی برای محاسبه قیمت پنجره‌ها وجود دارد که تا حدودی تخمینی بوده و اکثر برندها از آن‌ها استفاده می‌کنند. البته نباید فراموش کرد که شرکت‌ها و فروشندگان معمولاً برای محاسبه قیمت از نرم‌افزارها کمک می‌گیرند. طبیعتا پس از استعلام قیمت و تصمیم نهایی برای انتخاب پروفیل پنجره، برای انتخاب مدل آن نیز باید بررسی‌های لازم را به عمل بیاورید که کدام مدل مناسب شماست، برای مثال پنجره کشویی آلومینیومی را انتخاب می‌کنید یا پنجره گیوتینی. بدیهی است که مدل پنجره نیز بر قیمت خرید پنجره تاثیرگذار است. سه روش رایج برای تعیین قیمت انواع پنجره‌ها به شرح زیر است:

روش متر مربعی

در این روش میزان و قیمت مصالح مختلف مثل قیمت پروفیل، قیمت شیشه و... بر حسب متر مربع محاسبه شده و پس از محاسبه سود، به مشتری اطلاع داده می‌شود. اصلی‌ترین ایرادی که این روش داشته، پیچیده بودن محاسبات و نوسان شدید قیمت با کوچک‌ترین تغییر در ابعاد پنجره‌ها است؛ از این رو روش متر مربعی در ساختمان‌های معمولی و برای مصالح پرمصرف در بازار کم‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روش متری کلی

روش بعدی برای این که بدانیم قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، متری (کلی) است. در این روش قیمت مصالح و ساخت پنجره به ازای هر متر حساب شده و پس از افزودن سود، به مشتری اطلاع داده می‌شود. می‌توان گفت که روش متری کلی اصولی‌ترین و بهترین روش برای محاسبه قیمت پنجره‌ها محسوب می‌شود.

روش متری جزء به جزء

در این روش قیمت همه اجزاء برای یک متر حساب شده و پس از به دست آوردنِ جمعِ سود، به صورت جزء به جزء به مشتری اطلاع داده می‌شود. به طور معمول این روش محاسبه قیمت در ساختمان‌های بزرگ و برای شرکت در مناقصه‌ها کاربرد دارد.

عوامل موثر بر قیمت پنجره‌ها

بدون شک اولین پارامتر برای تعیین قیمت هر محصولی، کیفیت و مرغوبیت مواد مصرفی برای ساخت آن است. از جمله عواملی که می‌توانند بر قیمت پنجره‌ها موثر باشند، می‌توان به کیفیت مواد استفاده شده در تولید پروفیل و یراق آلات، طرح و حالت بازشوی پنجره، نوع و روش رنگ‌آمیزی و... اشاره داشت. علاوه بر این، دانستن موارد زیر نیز می‌تواند به ما کمک کند تا بدانیم قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود:

هرچقدر آلیاژ استفاده شده در ساختار پنجره مرغوب‌تر بوده و کیفیت بهتری داشته باشد، قیمت نهایی پنجره افزایش پیدا می‌کند.

نوع و کیفیت یراق آلات مصرف شده در پنجره مثل دستگیره، لولا، غلتک و... نیز بر قیمت نهایی پنجره موثر هستند.

شیشه‌ای که در پنجره استفاه می‌شود نیز بر قیمت نهایی پنجره تأثیر خواهد داشت؛ به عنوان مثال قیمت شیشه‌های دو جداره یا سه جداره در مقایسه با تک جداره بیش‌تر خواهد بود.

پنجره‌ها در انواع مختلف ثابت، کشویی، لولایی و... قابل تولید هستند که هر کدام قیمت متفاوتی دارند.

رنگ‌آمیزی پنجره‌های آلومینیومی با استفاده از دو تکنیک پودری و آنودایز قابل انجام بوده که بر اساس کیفیت اجرای عملیات، قیمت هر روش متفاوت خواهد بود.

هر اندازه ابعاد پنجره بزرگ‌تر باشد، به مواد و نیروی کار بیش‌تری نیاز داشته و به تبع قیمت آن بالاتر می‌رود.

جنس قاب‌های مختلف یو پی وی سی، آلومینیوم و یا چوب برای تولید پنجره‌های دو جداره مورد استفاده قرار می‌گیرند که هر یک قیمت متفاوتی دارند.

می‌توان به منظور بهبود عایق از گاز آرگون یا کریپتون بین شیشه‌ها استفاده کرد که گزینه بهتری در مقایسه با هوا هستند؛ این گاز بر قیمت پنجره می‌افزاید.

پنجره‌هایی که رتبه بالاتری از لحاظ بازدهی انرژی دارند قیمت بیش‌تری خواهند داشت، اما در طولانی‌ مدت موجب صرفه‌جویی در مصرف انرژی و کاهش هزینه‌ها می‌شوند.

لوازم جانبی هم‌چون قفل پنجره، دستگیره‌ها و سایر ویژگی‌های اضافی نیز بر قیمت نهایی پنجره موثر هستند.

نحوه محاسبه قیمت پنجره آلومینیومی معمولی و ترمال بریک

برای دانستن این که قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود و آشنایی با نحوه محاسبه قیمت پنجره آلومینیومی معمولی ، بایستی قیمت پروفیل پنجره آلومینیومی را بر حسب وزن در متر مربع محاسبه کنیم. وزن یک متر مربع پروفیل با در نظر داشتن کیفیت و ضخامت آن تعیین می‌شود. قابل ذکر است که وزن پروفیل به صورت مجزا از وزن یراق و اتصالات، شیشه و... مورد محاسبه قرار خواهد گرفت.

وزن هر متر مربع پنجره آلومینیومی بر حسب نوع آلیاژ پروفیل و ضخامت جداره‌های آن محاسبه خواهد شد. وزن سایر بخش‌های پنجره مثل شیشه، یراق آلات و لاستیک‌های آب‌بندی نیز به صورت مجزا محاسبه می‌شوند. بر مبنای نوع آلیاژ، طرح پروفیل و ضخامت آن، وزن هر متر طول آن تعیین خواهد شد. از این رو، نوع پروفیل، طرح و نوع بازشوی پنجره نقش موثری بر وزن یک متر مربع پنجره آلومینیومی خواهند داشت.

در حالت کلی، پنجره‌های آلومینیومی در دو نمونه معمولی و ترمال بریک تولید می‌شوند که نوع ترمال بریک قیمت بیش‌تری دارد. برای آن که بدانیم قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، قابل ذکر است که کیفیت اجزا و عایق مورد استفاده از جمله عواملی هستند که بر قیمت پنجره ترمال بریک موثر خواهند بود.

نحوه محاسبه قیمت پنجره دو جداره

در بحث قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، اکنون نوبت به ارائه توضیحاتی پیرامون پنجره‌های دو جداره می‌رسد. برای تعیین قیمت چنین پنجره‌هایی بایستی در گام اول ارتفاع، عرض و عمق قاب پنجره با دقت اندازه‌گیری شود. سپس، مساحت کل با ضرب ارتفاع در عرض محاسبه شده تا ابعاد پنجره به دست آید. در گام بعدی، بایستی مواد قاب، نوع شیشه، گاز بین شیشه‌ها، طراحی قاب، رتبه‌بندی بهره‌وری انرژی و هزینه نصب پنجره در نظر گرفته شود تا در مجموع بتوان قیمت روز پنجره دو جداره را محاسبه کرد.

نحوه محاسبه قیمت پنجره یو پی وی سی

نحوه قیمت‌گذاری پنجره upvc پیرو بحث قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، با محاسبه متراژ پنجره شروع خواهد شد. بایستی اندازه عرض و ارتفاع پنجره را به واحد متر تبدیل کرده و بعد مقادیر به دست آمده را با هم ضرب کنید تا متراژ پنجره به دست آید. علاوه بر این، نوع و کیفیت یو پی وی سی نیز حائز اهمیت است. هر اندازه کیفیت upvc بالاتر باشد، به همان نسبت قیمت پنجره یوپی وی سی افزایش پیدا می‌کند. علاوه بر این، اگر پنجره دوجداره یو پی وی سی با لایه لمینت یا رنگ دلخواه شما تولید شود، قیمت آن بیش‌تر خواهد شد.

استعلام قیمت روز انواع پنجره از مراکز خرید معتبر انواع پنجره‌های UPVC، ترمال بریک و دوجداره

برای این که بدانیم قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود، روش‌های مختلفی وجود دارد. روش متر مربعی، متری کلی و جزء به جزء به صورت تخمینی عمل می‌نمایند؛ به همین خاطر اکثر برندها از نرم‌افزارهای محاسبه‌گر قیمت استفاده می‌کنند. به منظور استعلام قیمت دقیق انواع پنجره‌های ترمال بریک، آلومینیومی معمولی، پنجره‌های دو جداره و یو پی وی سی می‌توانید به وب سایت معتبر هلدینگ اخوان نیز مراجعه کنید و با کارشناسان مجموعه تماس حاصل فرمایید تا بهتر راهنمایی شوید.

دیگر خبرها

  • کارگران با میدان‌داری کشور را از حضیض ذلت به اوج عزت رسانده‌اند
  • تشویق معلمان به اضافه کار برای جبران کمبود معلم در مهر ۱۴۰۳
  • قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟ | نگاهی بر روش‌های قیمت‌گذاری
  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد
  • برای خرید؛ قیمت هر شاخه میلگرد ساده را چگونه محاسبه کنیم؟
  • آخرین خبرها از لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • پیشنهاد دائمی شدن قراردادهای موقت مشاغل پنج ساله به کجا رسید؟ | آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • تساوی بی اثر گل گهر و شمس‌آذر/خبری از گل نبود